Специализираният наказателен съд запорира имущество на Ветко и Маринела Арабаджиеви, обвинени

...
Специализираният наказателен съд запорира имущество на Ветко и Маринела Арабаджиеви, обвинени
Коментари Харесай

Все по-зле става положението на Арабаджиеви! А къде са те?

Специализираният углавен съд запорира имущество на Ветко и Маринела Арабаджиеви, упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група за държане и търговия на акцизни артикули без бандерол, данъчни закононарушения и пране на пари. Запорите са наложени като мярка за застраховане на плануваните санкции конфискации и санкции по повдигнатите им обвинявания по член 255 и чл.253 от Наказателния кодекс, както и за разноските по делото, оповестиха от прокуратурата. Съдебни заповеди за запор са издадени за 12 банкови сметки на Ветко и Маринела Арабаджиеви в разнообразни трезори.

Точната сума на запорираните средства ще бъде конкретизирана след представянето на официални данни от всички банкови институции. Със правосъдни заповеди са запорирани дялове на Маринела Арабаджиева в 5 търговски сдружения за общо 165 000 лв., както и дялове на Ветко Арабаджиев в 2 търговски сдружения за 114 000 лв..

Запор е натрапен и над 4 парцела, благосъстоятелност на Маринела Арабаджиева, намиращи се в Пловдив, София и с. Свежен. В формалните регистри Ветко Арабаджиев не попада като притежател на неподвижен парцел, както и на моторно транспортно средство. Като физическо лице Маринела Арабаджиева също не има автомобил.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР